İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimizin başarılarını daha da nasıl arttırabilecekleri konusunu müzakere ettiler

Ara

Okulumuzda mezun öğrencilerimizle 12. Sınıf öğrencilerimizi buluşturma etkinliğimiz devam ediyor.

Pandemi sonrası düzenli eğitime geçilince Okul Mescidimizi de elden geçirdik

Kas

Her gün olduğu gibi bugün de, son ders zili çaldığında öğretmenlerimiz öğrencilerini evlerine uğurladıktan sonra, Öğretmenler odasında tatlı bir yorgunluk ile günün kritiğini yapıyorlar.

May

KTS Vizyon Belgesi kapsamında okulumuzun tüm sınıf kapıları giydirme yöntemiyle yenilendi.Yapılan kapı tasarımlarıyla dini,milli,tarihi ve edebi birçok değerin unutulmaması örnek alınması hedeflenmiştir.Koridorlarımızda ayet-i kerime  ve hadis-i şeriflerle süslenmiş ,öğrencilerimizin istifadesine sunulmuştur.Yapılan bu çalışmalar ilgiyle karşılanmıştır..

May

Okulların birlik ve beraberlik içinde öğrencileri geleceğe hazırlanmasında kurum kültürü oluşturulması önemli bir yere sahiptir. Ortak duyguları yaşayan ve bulunduğu kurumu sahiplenen öğrenci yetiştirmek ise ortak değerlere sahip olma ile elde edilir. Tüm öğrencilerimizin hep bir ağızdan coşku ile seslendireceği bir marş, birlik ve beraberlik için bulunmaz bir fırsattır.

OSMANGAZİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Vizyonumuz
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.

Misyonumuz                                                                                                                                                                                                          Öğrencilerimiz zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe , ahlaka ve kültürel mirasa dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.

Başarılarımız                                                                                                                                                                                  Başarılarımız sayfasındadır.

Mrt

12.ci sınıf öğrencilerimiz ile Mart Ayı Mesleki Tatbikat Uygulaması yapmak üzere,rehber ögretmenleri Firdevs Öztürk ve Nagihan Uvat eşliğinde Gaziosmanpaşa Müftülüğü Taşköprü Kuran Kursuna gidildi. Burada öğrencilerimiz "üç ayların fazileti" konusunda vaazlarını sundular.Misafirperverliklerinden dolayı Kuran Kursu müdiresi ve öğrencilerine teşekkür ederiz ..