İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayı boyunca ilgili sınıflarımızda Kutadgu Bilig okumaları yapıldı.

Projenin Amacı:

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, ortaokul öğrencilerine Türk kültürüne yönelik içeriklerle temas etme fırsatı sunarak dil bilincini geliştirmeyi hedeflemektedir. Mart ayı içerisinde öğrencilere Türk kültürünü tanıtmak amacıyla çeşitli içerikler hazırlanmıştır.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının 06.03.2024 tarihinde saat 10.00 da tüm okullarımızda  aynı anda yapılmasını istediği tahliye tatbikatı tatbikatı okulumuzda da gerçekleştirildi.

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİL PROGRAMI KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz ile sözlük hazırlama etkinliği düzenledik.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ortaokul 5. sınıf öğrencilerimiz ile bu hafta deyimleri somutlaştırma ve deyimleri yapbozlarla eşleştirme etkinliği yaptık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ortaokul öğrencilerimiz ile sözlük hazırlama etkinliği yaptık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerimiz ile hazırlamış olduğumuz okul panolarımız.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda Safahat okumalarına  başladık.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI  12.09.2023 - 19.09.2023 tarihlerinde yapılacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programını gerçekleştirdik

Haz

10 Haziran 2023 Cumartesi günü Okulumuzda gerçekleştirilen 5.Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı Sonuçları açıklandı

Nis

Ramazan ayına özel RAMAZAN SANDIĞI yaptık.

Mrt

Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimizin başarılarını daha da nasıl arttırabilecekleri konusunu müzakere ettiler