İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
BARBAROS HAYRETTİN PAŞA MAH. 1062. SK. OSMANGAZI KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI NO 6 İÇ KAPI NO 2 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimiz zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe , ahlaka ve kültürel mirasa dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.
Başarılar sayfasında
Biyoloji Laboratuvarı :1
08:20 / 15:20
Merkezi Sistem Kalorifer
İngilizce-arapça
Ulaşım
Gaziosmanpaşa Merkez´den Esentepe minibüslerine binilerek , Beşyol Durağında inilir, Küçükköy Stadı sırasınca yürüyerek okulumuza ulaşılabilinir. Ayrıca İstanbul Forum AVM´den Poligon caddesi yazan minibüslere binilerek okulumuzun önünde inilebilinir. 36CE, 36ES otobüsleriyle ulaşılabilir.
var
Küçükköy Merkeze yürüme mesafesinde, Küçükköy Stadının hemen karşısındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gaziosmanpaşa merkeze 1 vesaitlik uzaklıktadır. Ayrıca Küçükköy merkeze ulaşım yürüyerek yapılmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2018-2019 eğitim öğretim yılında Öğrencilerimiz Uluslararası ilişkiler, Hukuk Fakültesi, ilahiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Sağlik Bilimleri Fakültesi ve muhtelif 4 yıllık bölümler kazanmıştır. Ayrıca 33 öğrencimiz de 2 yıllık bölümlere yerleştirilmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2018-2019 eğitim öğretim yılında LGS başarımız % 43 tür.
Sportif Etkinlikler
2018-2019 eğitim öğretim yılında Türkiye Engelli Yüzme Şampiyonası Dereceleri, 2 adet İl Karate Turnuvası derecesi, ilçe Futsal Derecesi, Okul çapında voleybol, Futsal, Masa tenisiBadmington turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler
-2020 TÜBİTAK Bilim Fuarımız kabul edildi(30.11.2020 gerçekleştirilecek) -2019 TÜBİTAK Bilim Fuarını gerçekleştirdik - 2018 yılı TÜBİTAK Liselerarası Proje Yarışması´nda İstanbul Bölge finaline seçildik. Bölge finalinde yer alan Gaziosmanpaşa´dan tek okul olduk. - 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 15 Mayıs´ta okulumuzda 15 proje ile gerçekleştirildi. - İstanbul MEM Bilim Olimpiyatlarına katıldık. - Öğretmenlerimiz eşliğinde pekçok bilimsel gezi yapılmıştır. - Kütüphanemizde pekçok bilimsel dergi aboneliği bulunmaktadır. (Bilim Teknik vs)
Proje Çalışmaları
- Erasmus+ kapsamında "Refugees in Need" projesi okulumuzda gerçekleştirilmektedir. - eTwinning projeleri okulumuzda yapılmaktadır. - TÜBİTAK bilim fuarları gerçekleştirildi ve TÜBİTAK proje yarışmalarına katılmaktayız.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Diğer Hususlar
Okulumuzda İHL Meslek Dersleri etkinlikleri sürekli olarak devam etmektedir. Münazara,Şiir Dinletileri etkinlikleri, İstiklal orkestrası, Tiyatro çalışmaları ve kültürel yarışmalar yapılmaktadır.